Nincs engedélyezve a javascript.
Tündéranyu meséi

Tündéranyu meséi

Tündéranyu minden este mesét mondott az ő csodagyerekének. Mert minden pici egy senkihez nem hasonlítható csoda. És minden pici érzi, hogy tündéranyu és tündérapu még akkor is nagyon szereti őt, ha néha rosszalkodik.
A mesék hőseivel izgalmas dolgok történnek, s ami kezdetben szomorú, a végén jóra fordul. Az irigy mókussal, a verekedős nyuszival, a tolvaj szarkával, a buta medvével, a vadmacskákkal, oroszlánokkal, az egymás ellen harcoló hangyákkal és a többiekkel olyan dolgok történnek, amiktől megokosodnak, jószívűek lesznek.
A szomorú kislány és a szomorú királykisasszony bánata elszáll. A csúf hernyóból is gyönyörű pillangó lesz. Az egyik királyfi bejárja a világot, hogy megtalálja Csodaországot, ahol minden ember boldog. A másik királyfinak nehéz sok-sok szépséges királykisasszony közül feleséget választani. Kiderül, hogy még a kis tündérkék is szeretnek rosszalkodni.
A mesékből is mindenkinek tudnia kell, hogy gyereket, állatot bántani szigorúan tilos. Nem igaz, hogy van csúnya gyerek, mert tündéranyu, tündérapu és mindenki más szemében, aki szereti, ő is szépnek láthatja magát. Esténként pedig Tündéranyu és az ő csodagyereke megbeszélhetik a történeteket, s minden mást, aznapi örömöt, bánatot megoszthatnak egymással, mert ők a legeslegjobb barátok.

(Nincs értékelés)
3 490 Ft
Keménytáblás
Szállítás:
1-7 munkanap
Készleten
Tetszik