A könyvkötő

Bridget Collins

Képzeld el, hogy ki tudod törölni minden bánatodat. Képzeld el, hogy el tudod felejteni a szenvedéseidet. Képzeld el, hogy el tudsz rejteni egy titkot. Örökre.

Emmett Farmer a földeken dolgozik, amikor levél érkezik, hívják, hogy álljon munkába inasként. Egy Könyvkötőnek fog dolgozni - ugyan félelmetes, babonákkal övezett hivatás, amellyel szemben előítéleteket táplálnak az emberek, azonban se Emmett, se a szülei nincsenek abban a helyzetben, hogy visszautasítsák az ajánlatot.

Meg fogja tanulni, hogyan kell elkészíteni azokat a gyönyörű köteteket, és mindegyikben foglyul fog ejteni valami egyedülállót: egy-egy emléket. Ha valamit feledni akar az ember, a Könyvkötő segíthet. Ha valamit ki akar törölni, abban is segíthet. A múltad biztonságosan megmarad egy könyvben, és neked soha többé nem jut eszedbe a titkod - akármilyen szörnyű volt is.

A könyvkötőmester műhelye alatti kamrában sorakozik rengeteg könyv - és rengeteg emlék -, amelyek rögzítettek, és amelyeket ott tárolnak.

Egy nap Emmett döbbenten fedezi fel, hogy az egyik köteten az ő neve áll. A Könyvkötő varázslatos, feledhetetlen regény: egy mindent legyőző szerelem története, amely egyedülálló irodalmi kalandot tartogat.

4 990 Ft

ragasztott kötött védőborítóval

Szállítás: 1-3 munkanap

Raktári kód: 768961
EAN: 9789635680658
Kötésmód: ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám: 448
Megjelenés: 2021
KSH: 4901100000
Fordító: Borbély Judit Bernadett
Nyelv: magyar
Méret (mm): 153 x 213 x 37
Kiadó: 21. Század Kiadó

Új hozzászólás
(Nincs értékelés) Még nem szavaztak

TOP Szépirodalmi