Szerelem a múltból

Kate Hewitt

Egy szívszaggató kirakós elveszett darabkái

London, 1944

Mikor Lily megismeri Matthew-t, a titokzatos katonát a háború sújtotta Londonban, nem számít rá, hogy beleszeret. A húga egy másik katonával jár, miközben Lily próbálja titkolni, mit érez Matthew iránt. De Matthew sötét titkot rejteget. Olyat, ami örökre megváltoztatja az életüket.

Amerika, napjainkban

Abby csendesen éldegél egy wisconsini almaültetvényen. A túlélők bűntudata kínozza anyja és fivére tragikus halála óta. A lehető legkevesebbet mozdul ki az ültetvényről, az élete biztonságos, nagy eseményektől mentes, békés…  Ekkor keresi fel az angol Simon Elliot, aki saját szívfájdalmát gyógyítani jött ide, és egy második világháborús kitüntetést hoz magával, amiről azt állítja, Abby nagyapjáé volt. Együtt elkezdik összerakni felmenőik szívszaggató háborús történetét. De ahogy Abby és Simon egyre közelebb kerül egymáshoz - lassanként, egymásra támaszkodva a gyógyulás útjára lépnek -, kiderítenek egy sötét múltbéli titkot. És mint Lily és Matthew majd nyolcvan évvel korábban, Abby és Simon is megkérdőjelezi, bízhat-e az ember egyáltalán bárkiben, még ha neki is ajándékozta a szívét.

Szívbe markolóan erőteljes, inspiráló történet bátorságról, barátságról és megtört bizalomról. Felejthetetlen regény, amelyet Nora Roberts, Kristin Hannah és a Szerelmünk lapjai rajongóinak ajánljuk

4 299 Ft

cérnafűzött kötött

Szállítás: 1-3 munkanap

Raktári kód: 770371
EAN: 9789635702015
Kötésmód: cérnafűzött kötött
Oldalszám: 400
Megjelenés: 2021
KSH: 4901100000
Nyelv: magyar
Méret (mm): 138 x 202 x 31
Kiadó: Álomgyár Kiadó

Új hozzászólás
(Nincs értékelés) Még nem szavaztak